Υλικά:

  • 350γρ. Cottage Cheese
  • 135γρ. Χουρμάδες
  • 20γρ. Ξηρούς Καρπούς
  • 20γρ. Φιστικοβούτυρο

Εκτέλεση:

  1. Μουλιάζουμε τους χουρμάδες σε βραστό νερό.
  2. Ανακατεύουμε τους χουρμάδες με 3 κ.σ. από το νερό τους.
  3. Προσθέτουμε το κότατζ, τους ξηρούς καρπούς και το φιστικοβούτυρο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
  4. Βάζουμε σε θήκες παγωτού.
  5. Αφού παγώσουν τα βουτάμε στη σοκολάτα που έχουμε λιώσει.

Recommended Posts