Υλικά: 

📍1 γλυκοπατάτα
📍1κ.σ ελαιόλαδο 📍1/2 κρεμμύδι
📍 3 μανιτάρια πλευρώτους
📍1 πιπεριά φλωρίνης
📍3-4 ντοματίνια
📍2κ.σ Κατίκι Δομοκού
Εκτέλεση:

Αρχικά έκοψα την γλυκοπατατα στη μέση, την αλειψα με ελάχιστο ελαιόλαδο, της χάραξα ελαφρώς την σάρκα και την έψησα στο φούρνο στους 200°C για 40′. Έπειτα, σόταρα τα λαχανικά. Αφού ψηθηκε η γλυκοπατατα αφαίρεσα τα 2/3 της σάρκας με ένα κουτάλι και τα πρόσθεσα στο μπολ με τα λαχανικά. Πρόσθεσα στο μίγμα το Κατικι Δομοκού και 1κ.γ ελαιόλαδο και τοποθέτησα το μίγμα ξανά μέσα στη γλυκοπατατα.

Τόσο εύκολο, ελαφρύ και πεντανοστιμο!

Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς 😉.

Recommended Posts