Είναι αυτή η αγαπημένη στιγμή του χρόνου που οι σούπες έχουν τη τιμητική τους Υλικά 4-5 κομμάτια μοσχάρι με το ζουμί του 2μεγάλα καρότα 1πιπεριά Φλωρίνης 2μικρές πατάτες 1 μικρη γλυκοπατάτα 1κρεμμύδι 4μανιτάρια 1κ.γ σκόνη σκόρδου 1κύβος λαχανικών Αλάτι, πιπέρι 1κ.γ καπνιστή πάπρικα 1πρέζα κουρκουμάς Λίγο θυμάρι, βασιλικός ½ φλιτζ. γάλα 1,5% 3κ.σ ελαιόλαδο Εκτέλεση: Τοποθετούμε τα λαχανικά, το ήδη βρασμένο μοσχάρι με το ζουμί του και όλα τα μυρωδικά και μπαχαρικά σε νερό που βράζει Αφαιρούμε το μοσχάρι ( αν είναι ήδη βρασμένο) και προσθέτουμε νερό έτσι ώστε η κατσαρόλα να είναι η μισή και λίγο παραπάνω γεμάτη Αφού μαλακώσουν τα λαχανικά τα πολτοποιούμε έτσι ώστε η σούπα να γίνει βελουτέ Προσθέτουμε ξανά το μοσχάρι στη κατσαρόλα καθώς και το γάλα αλλά και το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και σβήνουμε το μάτι. FacebookTwitter