Εκτέλεση: Κόβουμε τα λαχανικά σε κυβάκια, ενώ το καρότο και το κολοκύθι τα περνάμε από το τρίφτη. Σοτάρουμε ένα ένα τα λαχανικά σε αντικολλητικο τηγάνι με ελαχιστο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, βασιλικό, θυμάρι, κάρυ και 1 κύβο μανιταριών. Τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ Σε αυτό το μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, τη βρώμη, τη μουστάρδα και τα ανακατεύουμε. Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για 10 λεπτά, έτσι ώστε να κρυώσει το μίγμα. Το βγάζουμε, πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Το βάζουμε στο φούρνο στους 180°C για 40 λεπτά και έτοιμα τα μπιφτέκια
Tip time: άλειψε τα χέρια σου με λίγο ελαιόλαδο για να πλασεις πιο εύκολα τα μπιφτέκια.