Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε 15- 20 μανιτάρια. Σοτάρουμε ~1/4 του κιλού κιμά με λίγη σάλτσα ντομάτας. Προσθετουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο μαϊντανό.

Για τη μπεσαμέλ: τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι 1κ.σ ελαιόλαδο και 1κ.σ μαργαρίνη. Μόλις λιώσουν προσθέτουμε 1κ.σ αλεύρι ολικής άλεσης και ανακατευουμε συνέχεια. Ανακατεύοντας ριχνουμε λίγο λίγο ένα ποτήρι γάλα 1,5%. Προσθετουμε αλάτι, πιπερι. Έπειτα το βγάζουμε από το μάτι και προσθέτουμε ένα μικρό χτυπημένο αυγό σιγά σιγά. Τοποθετούμε τη μπεσαμελ πάνω από τα μανιτάρια και ψήνουμε στους 180°C.


Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!

Recommended Posts