Υλικά:
🔸️1 γλυκοπατάτα
🔸️1κ.σ ελαιόλαδο
🔸️1/2 κρεμμύδι
🔸️3 μανιτάρια πλευρώτους
🔸️1 πιπεριά φλωρίνης
🔸️3-4 ντοματίνια
🔸️2κ.σ Κατίκι Δομοκού
Εκτέλεση:
Αρχικά έκοψα την γλυκοπατάτα στη μέση, την άλειψα με ελάχιστο ελαιόλαδο, της χάραξα ελαφρώς την σάρκα και την έψησα στο φούρνο στους 200°C για 40′. Έπειτα, σόταρα τα λαχανικά. Αφού ψήθηκε η γλυκοπατάτα αφαίρεσα τα 2/3 της σάρκας με ένα κουτάλι και τα πρόσθεσα στο μπολ με τα λαχανικά. Πρόσθεσα στο μίγμα το Κατίκι Δομοκού και 1κ.γ ελαιόλαδο και τοποθέτησα το μίγμα ξανά μέσα στη γλυκοπατάτα.