Υλικά: 

🔸️1 γλυκοπατάτα

🔸️1κ.σ ελαιόλαδο

🔸️1/2 κρεμμύδι

 🔸️3 μανιτάρια πλευρώτους

🔸️1 πιπεριά φλωρίνης

🔸️3-4 ντοματίνια

🔸️2κ.σ Κατίκι Δομοκού

Εκτέλεση:
Αρχικά έκοψα την γλυκοπατάτα στη μέση, την άλειψα με ελάχιστο ελαιόλαδο, της χάραξα ελαφρώς την σάρκα και την έψησα στο φούρνο στους 200°C για 40′. Έπειτα, σόταρα τα λαχανικά. Αφού ψήθηκε η γλυκοπατάτα αφαίρεσα τα 2/3 της σάρκας με ένα κουτάλι και τα πρόσθεσα στο μπολ με τα λαχανικά. Πρόσθεσα στο μίγμα το Κατίκι Δομοκού και 1κ.γ ελαιόλαδο και τοποθέτησα το μίγμα ξανά μέσα στη γλυκοπατάτα.

Recommended Posts